۵ خاصیت ضد دیابتی مورینگا

2f4df9653e896be159b5ef846df87ef9

 

چرا مورینگا ضد دیابت است؟

درخت مورینگا به دلیل خواص درمانی آن در جهان بسیار شناخته شده است و قرن ها به عنوان یک درمان سنتی برای بیماری های مختلف از جمله دیابت استفاده می شده است. در برخی منابع استفاده از مورینگا در طب سنتی هند به ۱۵۰ سال پیش از میلاد بر می گردد. در سال های اخیر پس از تحقیقات گسترده دانشمندان و محققان در مورد خواص ضد دیابتی این گیاه و مشخص شدن فواید اعجاز گونه این درخت برای مقابله با فقر غذایی و سوءتغذیه و همچنان درمان بیماری های ضد التهابی توجهات بیشتری را به خود جلب کرده است.

بر اساس تعریف دیابت توسط مرکز ملی کنترل و جلوگیری از بیماری های آمریکا CDC بدن ما بیشتر غذایی که می خوریم را به قند (گلوکز) تجزیه می کند و آن را در جریان خون آزاد می کند. وقتی قند خون شما بالا می رود، به پانکراس شما سیگنال می دهد که انسولین ترشح کند. انسولین مانند کلیدی عمل می کند که قفل سلول های بدن را باز می کند و قند خون را به سلول های بدن شما راه می دهد تا از آن به عنوان انرژی استفاده شود.

در دیابت، بدن شما انسولین کافی تولید نمی کند یا نمی تواند آنطور که باید از آن استفاده کند. وقتی انسولین کافی وجود نداشته باشد یا سلول‌ها به انسولین پاسخ ندهند، قند خون بیش از حد در جریان خون شما باقی می‌ماند. با گذشت زمان، این می تواند باعث مشکلات سلامتی جدی مانند بیماری قلبی، کاهش بینایی و بیماری کلیوی شود .

در این نوشتار ما بر مبنای مقالات علمی خواص ضد دیابتی این معجزه سبز عالم هستی را بر می شمریم. سوال اساسی این مقاله این است که چگونه و با چه مکانیزمی مورینگا اولیفیرا به جلوگیری و درمان دیابت کمک می کند؟

  1. مورینگا تنظیم کننده انسولین

مورینگا سرشار از ترکیباتی مانند کوئرستین، اسید کلروژنیک و کامپفرول است که به تنظیم ترشح انسولین در بدن کمک می کند.

برای خرید پودر مورینگا کلیک کنید

  1. مورینگا افزایش دهنده جذب گلوکز: مورینگا همچنین می تواند به افزایش جذب گلوکز در سلول ها کمک کند، به این معنی که گلوکز موجود در جریان خون به سرعت مصرف می شود و منجر به کاهش سطح قند خون می شود. جذب گلوکز فرآیندی است که طی آن گلوکز از جریان خون به سلول های بدن منتقل می شود و در آنجا به عنوان انرژی مورد نیاز بدن استفاده می شود. انسولین هورمونی است که وظیفه انتقال گلوکز به داخل سلول ها را بر عهده دارد. با این حال، در بدن افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، انسولین یا به مقدار کافی تولید نمی شود یا به طور موثر توسط سلول ها استفاده نمی شود، که منجر به افزایش سطح گلوکز خون می شود.

مورینگا اولیفیرا می تواند به روش های زیر به افزایش جذب گلوکز کمک کند:

الف) سرشار بودن از مواد مغذی: مورینگا اولیفیرا سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه است که به بهبود سلامت کلی بدن کمک می کند. این مسئله شامل افزایش جذب گلوکز از طریق تحریک به تولید انسولین و بهبود حساسیت سلول ها به انسولین است.

ب) حاوی ترکیبات ضد دیابت: همانطور که در بخش اول گفتیم مورینگا اولیفیرا حاوی چندین ترکیب از جمله اسید کلروژنیک، کورستین و کامپفرول است که خواص ضد دیابتی دارند، این ترکیبات به تنظیم سطح گلوکز خون و بهبود جذب گلوکز کمک می کنند.

  1. مورینگا کاهش دهنده تولید کلوگز: مورینگا همچنین به کاهش تولید گلوکز در کبد کمک می کند که منجر به کاهش حجم قند اضافی در بدن می شود.
  1.  مورینگا سرشار از آنتی اکسیدان: مورینگا حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان‌ها مانند کورستین، ویتامین C و بتاکاروتن است. آنتی اکسیدان ها می توانند به کاهش استرس اکسیداتیو که یکی از دلایل اصلی دیابت و عوارض آن است، کمک کنند.
  1. خواص ضد التهابی مورینگا : همچنین مورینگا به دلیل وجود ترکیب های آنتی اکسیدان بسیار قدرتمند دارای خواص ضد التهابی قوی است که می تواند به کاهش التهاب که وجود این التهاب ها در بدن به دیابت مرتبط است کمک کند.
مهندس مینوئی
ارسال دیدگاه