مورینگا سرشار از کوئرستین

مورینگا سرشار از کوئرستین

مورینگا سرشار از کوئرستین

کوئرستین یک ترکیب پُلی فنول است که خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی، ضد دیابتی بسیار زیادی دارد. کوئرستین یک ترکیب آنتی اکسیدانی بسیار قوی است. آنتی اکسیدان ها ذراتی را در بدن که به عنوان رادیکال های آزاد شناخته می شوند، از بین می برند. بر اساس پژوهش های علمی رادیکال های آزاد به غشای سلولی آسیب می رسانند، می توانند ساختار DNA سلول ها در بدن را دستکاری کنند و حتی باعث مرگ سلول های بدن شوند. آنتی اکسیدان ها می توانند رادیکال های آزاد را خنثی کنند. بر اساس نتایج پژوهش های مختلف پزشکان و دانشمندان کوئرستین دارای خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی است.
کوئرستین می تواند به محافظت در برابر بیماری قلبی و سرطان کمک کند. کوئرستین همچنین می تواند به تثبیت سلول هایی که هیستامین آزاد می کنند در بدن کمک کند و در نتیجه اثر ضد التهابی و آنتی هیستامینی دارد.
کورستین از ترشح هیستامین‌ها در سلول‌های ایمنی جلوگیری می‌کند، این هیستامین‌ها مواد شیمیایی هستند که باعث واکنش‌های آلرژیک می‌شوند. در نتیجه، محققان فکر می کنند که کوئرستین ممکن است به کاهش علائم آلرژی از جمله آبریزش بینی، آبریزش چشم، کهیر و تورم صورت و لب ها کمک کند.
مطالعات نشان می دهد که کوئرستین فشار خون را در افرادی که فشار خون دارند کاهش می دهد.

کوئرستین ضد سرطان

در مطالعات مشخص شده است که کورستین فعال ترین فلاونوئید است و بسیاری از گیاهان دارویی بیشتر فعالیت خود را مدیون قدرت بالای کورستین خود هستند. کوئرستین به دلیل مهار مستقیم چندین فرآیند اولیه التهاب، فعالیت ضد التهابی قابل توجهی از خود نشان داده است. برای مثال، از ساخت و هم آزادسازی هیستامین و سایر واسطه های آلرژیک-التهاب جلوگیری می کند. علاوه بر این، فعالیت آنتی اکسیدانی قوی و عملکرد حفظ ویتامین C را اعمال می کند. کوئرستین همچنین دارای خواص ضد توموری است.
مطالعه‌ای در مجله سرطان بریتانیا نشان داد که وقتی با ترکیبی از کوئرستین و اولتراسوند با فرکانس ۲۰ کیلوهرتز به مدت ۱ دقیقه سلول های سرطانی تحت درمان قرار گرفتند، سلول های سرطانی پوست و پروستات ۹۰ درصد مرگ و میر را در عرض ۴۸ ساعت نشان می‌دهند و این در حالی بود که هیچ مرگ و میر قابل مشاهده‌ای در سلول‌های طبیعی وجود نداشت.
کوئرستین ممکن است اثرات مثبتی در مبارزه با سرطان، پروستاتیت، بیماری قلبی، آب مروارید، آلرژی/التهاب و بیماری های تنفسی مانند برونشیت و آسم داشته باشد. همچنین دارای خواص ضد افسردگی است.

دانشمندان مدت‌هاست که کوئرستین و سایر فلاونوئیدهای موجود در میوه‌ها و سبزیجات را در پیشگیری از سرطان مهم می‌دانند. افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری می خورند در معرض خطر کمتری برای ابتلا به انواع خاصی از سرطان هستند. مطالعات و آزمایش ها نشان می دهد که فلاونوئیدها دارای خواص ضد سرطانی هستند. در این مطالعات نشان داده شده است که کوئرستین و سایر فلاونوئیدها از رشد سلول های سرطانی از تومورهای سینه، روده بزرگ، پروستات، تخمدان، آندومتر و ریه جلوگیری می کنند. حتی یک مطالعه نشان می دهد که کوئرستین از نظر مهار رشد تومور موثرتر از رسوراترول است.
مطالعه دیگری دریافته است که مصرف مکرر غذاهای غنی از کوئرستین با کاهش خطر سرطان ریه مرتبط است، این ارتباط حتی در بین افرادی که روزانه بیش از ۲۰ نخ سیگار می کشیدند قوی تر بود؛ بدین معنی که مصرف مواد حاوی کوئرستین می تواند حتی در افراد سیگاری از خطر ابتلا به سرطان بکاهد. مطالعه دیگری نشان می دهد که کوئرستین رشد تومور را در سلول های سرطان خون را کند می کند.

مورینگا غنی ترین ماده غذایی حاوی کوئرستین

بر اساس تحقیقات دانشمندان برگ های مورینگا اولیفیرا سرشار از کوئرستین است به طوری که میزان ماده موثره کوئرستین در برگ های مورینگا ۳ برابر میزان کوئرستین موجود در پیاز است. در بسیاری از وبسایت های تغذیه پیاز به عنوان غنی ترین گیاه حاوی کوئرستین شناخته می شود اما بر اساس تحقیقات جدید در هر کیلو پودر برگ مورینگا ۱۰۰۰ میلی گرم ماده کوئرستین وجود دارد که در هر کیلو پیاز این میزان فقط ۳۰۰ میلی گرم می باشد.

مهندس مینوئی
ارسال دیدگاه